Header

Tapiolan romanttisimmat treffipaikat

Listattuna Tapiolan parhaat treffipaikat. Jos deitit Espoossa ovat suunnitelmissa, alla vinkkejä, minne mennä deiteille Tapiolassa.

Kulttuurinystävän valinta: Weegee

Weegeetä ei voi sivuuttaa. Hieno miljöö, kiva kahvila ja taidetta jota katsoa. Illan hengestä riippuen Weegee voi olla mitä mainioin treffipaikka. Kahville, näyttelyyn tai vaikka Futuroon keskustelemaan 1970-luvun arkkitehtuurista ja öljykriisistä.

Ulkoiluhenkisen valinta: Otsolahden ympärikävely

Otsolahti on sopivan reippailtava ympyräreitti ihan Tapiolan vieressä. Kun kävelee rauhaisaan tahtiin, niin hyvinkin menee puolituntinen jos toinenkin. Voi ihastella Tapiolaa, sorsia, rantakallioita tai Otsolahden asuintaloja. Lisää kuvia täällä.

Kirjojenystävän valinta: kirjastotreffit Kulttuurikeskuksessa

Tapiolan kirjasto on hyvä paikka tavata, ja lähteä matkalle kohden tulevaisuutta. Aloittaa voi vaikka vertailemalla kirjaston suosikkiosastoja.

Kirjaston vieressä on kahvila, ja hyvällä tuurillä voi olla konsertti tai teatteriesitys aulan toisella puolella. Esitykset ja lipputilanteet kannattaa kyllä tarkistaa etukäteen. Lisää kulttuurikeskuksesta.

Yhteisiä kokemuksia: luistelemaan Tapiolan jääpuutarhaan

Tämä voi jo vaatia hieman etukäteissopimista, mutta on sen arvoista. Tapiolan jääpuutarhassa pääsee luistelemaan vaikka keskellä yötä (en tosin tiedä saako sinne luvan kanssa mennä keskellä yötä). Valoisaan aikaan luistimia voi vuokrata, ja kahvillekin pääsee lämpimään.

Yhdessä illan hämärään: Kino Tapiola

Treffit kannattaa huipentaa käyntiin Kino Tapiolassa. Teatteri on jo itsessään varmaan suomen romanttisinta kaliiberia, ja lisäksi takana on kahden hengen loosheja, joissa voi pussailla elokuvan lomassa. 

Onnea matkaan.

Rent a cabin

Idyllic cottage for rent in Noux, Espoo. Located in the middle of Nuuksio National Park.

Read more!

Rajaa sisältöä

E.g., 06.2024